0

Jeg har hørt utrykket "it's better to be a fake somebody than a real nobody" mange ganger, men jeg har egentlig aldri visst hva det betyr. Nå er det klart som blekk. Det er bedre å tjene noen usle slanter gjennom å fremstille seg som et perfekt glansbilde på en blogg enn å måtte sette seg på skolebenken og ta jobb i kassa på rema fordi alle vet at du er en psykopat som går rundt og banker opp jenter i solarium. Dessverre for KA og venninnen hennes som banket opp en intetanende jente på Brun og Blid sommeren 2011 har ikke fædrelandsvennen (kristiansands avis) samme syn på saken og var kjappe med å publisere denne artikkelen. Som fortsatt ligger veldig tilgjengelig for alle deres abonnenter i arkivet på http://www.fvn.no/.

Skal ha sparket kvinne på solsenter i Vennesla
To unge kvinner er tiltalt for å ha banket opp en jente på Brun og Blid i Vennesla i sommer.

KRISTIANSAND: Hendelsen skal ha skjedd om ettermiddagen torsdag 2. juni i år. Ifølge tiltalen fra Agder politidistrikt er det en kvinne på 19 og en på 20, begge fra Vennesla, som står bak voldsepisoden under særdeles skjerpede omstendigheter på solsenteret. Inne i lokalet skal de ha dyttet en jevnaldrende kvinne slik at hun falt på gulvet. Ifølge tiltalen skal de ha slått og sparket henne i hodet og på kroppen. - Da NN løp vekk, fulgte de etter henne og dro henne i håret, heter det i tiltalen. Rettssaken kommer opp for Kristiansand tingrett i slutten av januar.

Innlegget som KA skrev den dagen avslører også hvem venninnen hennes er:

"Nettopp kommet inn døra etter en fin dag i sola. Har trent og kost meg med Celinabestis. Mindre hyggelig å komme hjem derimot. Det ser nemlig ut som om det har vært bombenedslag her, men jeg orker bare ikke å rydde. Bah, jeg er så slapp..I kveld er det jo finale i Paradise Hotel, gleder meg til serien er ferdig. Føler nemlig at verden går under dersom jeg misser noen episoder, hallo avhengig. Har hørt rykter om at Niklas og Madelen vinner, samt at førstnevnte slipper kulen og stikker av med pengene. Hva tror dere? Hihi : D"


I en spørsmålrunde den 12.mars samme år, nekter hun for alt sammen.
 


Skrevet 27.07.2013 klokka 06:39. Ligger i kategorien . Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gossip Girl

Kjære toppblogger: har du noen gang hatt en kjip følelse av at noen lytter til samtalene dine, spionerer på deg, følger etter deg på bloggfester og overvåker deg sånn generelt? Noen gjør faktisk det. Eller helt nøyaktig, jeg gjør. Og sannheten er at jeg har vært der hele tiden, for jeg er nemlig en av dere. En av bloggeliten. Gjennom denne bloggen skal jeg vise fansen vår hvordan vi som bloggere og våre tilsynelatende perfekte liv egentlig er, sånn helt privat. Men slapp helt av: alle gjenkjennelige ansiktstrekk er sladdet og alle navn er forkortet eller endret på grunn av personvernsloven.
Gossip Girl
Legg til som vennBloggdesign fra

Annonser
hits