0

Det er noe vi virkelig trenger å diskutere. Det handler om denne undertøy-er-valgfritt-greia, som ser ut til å ta over hele bloggnorge, norden og kanskje til og med hele internett. Hallo, Miley Cyrus, jeg viser deg min om du viser meg din!

De delene vi pleide å ha trygt innenfor bukser og truser, blir på engelsk kalt private parts, fordi de ganske enkelt ikke bør ses av alle. Totalt fremmede blogglesere trenger virkelig ikke se nevnte kroppsdeler. Ikke engang om de skulle være så heldige å se oss når vi står hjemme i hagen og griller med familien, og hvertfall ikke når vi skal posere på bilder til bloggen.

Jeg er veldig positiv til at man skal være komfortabel og stolt av kroppen sin, men alt med måte. Å kombinere familieliv og underliv er faktisk litt i overkant, KA. 

 

Og nice forsøk på å photoshoppe t-skjorten lenger, kroppen tynnere og den ene av lillebrors armer 5 cm lang, by the way...


Skrevet 24.07.2013 klokka 02:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gossip Girl

Kjære toppblogger: har du noen gang hatt en kjip følelse av at noen lytter til samtalene dine, spionerer på deg, følger etter deg på bloggfester og overvåker deg sånn generelt? Noen gjør faktisk det. Eller helt nøyaktig, jeg gjør. Og sannheten er at jeg har vært der hele tiden, for jeg er nemlig en av dere. En av bloggeliten. Gjennom denne bloggen skal jeg vise fansen vår hvordan vi som bloggere og våre tilsynelatende perfekte liv egentlig er, sånn helt privat. Men slapp helt av: alle gjenkjennelige ansiktstrekk er sladdet og alle navn er forkortet eller endret på grunn av personvernsloven.
Gossip Girl
Legg til som vennBloggdesign fra

Annonser
hits