0

Når KA bestemte seg for å legge ned nettbutikken sin og skyldte på at det ble for mye jobb for henne, var det mange som reagerte. En av dem var bloggleseren Stina som valgte å konfrontere henne direkte.


KA skryter som vanlig over hvor flink hun er og hvor hardt hun jobber. Hun fremstiller seg som en hardtarbeidende og seriøs businesskvinne. Men et kjapt søk på google avslører hvordan ståa egentlig er med AS-selskapet og de ansatte hun skryter på seg å ha. Ett firma, en ansatt (seg selv) og sin egen pappa som varamedlem. Årsinntekt på 58.000 kr, gjeld på 140.000. Det er noe å skryte av det, KA... Ikke akkurat så stort firma som hun skryter på seg. Og heller ingen ansatte.


Skrevet 16.09.2013 klokka 19:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Gossip Girl

Kjære toppblogger: har du noen gang hatt en kjip følelse av at noen lytter til samtalene dine, spionerer på deg, følger etter deg på bloggfester og overvåker deg sånn generelt? Noen gjør faktisk det. Eller helt nøyaktig, jeg gjør. Og sannheten er at jeg har vært der hele tiden, for jeg er nemlig en av dere. En av bloggeliten. Gjennom denne bloggen skal jeg vise fansen vår hvordan vi som bloggere og våre tilsynelatende perfekte liv egentlig er, sånn helt privat. Men slapp helt av: alle gjenkjennelige ansiktstrekk er sladdet og alle navn er forkortet eller endret på grunn av personvernsloven.
Gossip Girl
Legg til som vennBloggdesign fra

Annonser
hits