Kategori: Blogg

0

Har dere sett charterfeber i år? Det har jeg. Og jeg hadde virkelig ingen ide om hvor mye photoshop IdaM sine bilder går gjennom før de postes på nettet. Men nå vet jeg det, og oh my god!!!

Sorry gutter, den sexy baben til venstre er egentlig bare.. eh.. DET til høyre, etter jævlig mange timer i photoshop. 
Skrevet 04.10.2013 klokka 02:38. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0


Vi er unge, ikke så veldig stressa når det gjelder bloggen, og vi gjør enorme, sosiale motetabber som vi som regel slipper unna med. Men ikke denne gangen. Moteblogger Anette Haga ser fantastisk ut i dette antrekket, men det samme kan dessverre ikke sies om copycat-KA som ikke bare kopierer stilen, men som til og med har prøvd seg på samme pose.

 

 


Skrevet 16.09.2013 klokka 20:05. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Når KA bestemte seg for å legge ned nettbutikken sin og skyldte på at det ble for mye jobb for henne, var det mange som reagerte. En av dem var bloggleseren Stina som valgte å konfrontere henne direkte.


KA skryter som vanlig over hvor flink hun er og hvor hardt hun jobber. Hun fremstiller seg som en hardtarbeidende og seriøs businesskvinne. Men et kjapt søk på google avslører hvordan ståa egentlig er med AS-selskapet og de ansatte hun skryter på seg å ha. Ett firma, en ansatt (seg selv) og sin egen pappa som varamedlem. Årsinntekt på 58.000 kr, gjeld på 140.000. Det er noe å skryte av det, KA... Ikke akkurat så stort firma som hun skryter på seg. Og heller ingen ansatte.


Skrevet 16.09.2013 klokka 19:59. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Sørgelig nok er sannheten at bloggverden stiller visse krav til oss i bloggeliten, som vi noen ganger sliter med å leve opp til. Hva gjør man for eksempel når man ikke lenger har noen venner? Hvorfor ikke gjøre som KA, og ta noen bilder av seg selv i forskjellige antrekk, klippe og lime i photoshop og krysse fingrene for at ingen oppdager at den koselige vennekvelden du poster bilder av lørdag morgen i virkeligheten bare besto av deg selv, selvutløseren og bikkja?


Kunne i det minste byttet øredobber da. 


 


Skrevet 24.08.2013 klokka 13:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0
Skrevet 23.08.2013 klokka 13:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Husker dere innlegget om at KA har sovet i samme sengetøy siden juni? For de som lurer, har hun ennå ikke byttet. Kan DET være forklaringen på den urene huden hun plutselig jamrer om?

 


Skrevet 22.08.2013 klokka 16:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hva er det med KAs sengetøy? Ja, det er eksklusivt, men har hun aldri hørt om å bytte? Bildebevisene på bloggen hennes taler for seg, og sier at den stakkars jenta har sovet i samme sengetøy siden juni. Noe så uhygienisk.

 


Bilde nummer 1; brukt i blogginnlegget tilbake til gode rutiner, skrevet 30.Juli 2013, kl 11:18.
Bilde nr 2: brukt i blogginnlegget I wake up everyday with a smile, skrevet 13.Juli 2013, kl 10:02.
Bilde nr 3: brukt i blogginnlegget velkommen hjem til meg, skrevet 29.Juni 2013, kl 14:49.


Skrevet 03.08.2013 klokka 02:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Jeg har hørt utrykket "it's better to be a fake somebody than a real nobody" mange ganger, men jeg har egentlig aldri visst hva det betyr. Nå er det klart som blekk. Det er bedre å tjene noen usle slanter gjennom å fremstille seg som et perfekt glansbilde på en blogg enn å måtte sette seg på skolebenken og ta jobb i kassa på rema fordi alle vet at du er en psykopat som går rundt og banker opp jenter i solarium. Dessverre for KA og venninnen hennes som banket opp en intetanende jente på Brun og Blid sommeren 2011 har ikke fædrelandsvennen (kristiansands avis) samme syn på saken og var kjappe med å publisere denne artikkelen. Som fortsatt ligger veldig tilgjengelig for alle deres abonnenter i arkivet på http://www.fvn.no/.

Skal ha sparket kvinne på solsenter i Vennesla
To unge kvinner er tiltalt for å ha banket opp en jente på Brun og Blid i Vennesla i sommer.

KRISTIANSAND: Hendelsen skal ha skjedd om ettermiddagen torsdag 2. juni i år. Ifølge tiltalen fra Agder politidistrikt er det en kvinne på 19 og en på 20, begge fra Vennesla, som står bak voldsepisoden under særdeles skjerpede omstendigheter på solsenteret. Inne i lokalet skal de ha dyttet en jevnaldrende kvinne slik at hun falt på gulvet. Ifølge tiltalen skal de ha slått og sparket henne i hodet og på kroppen. - Da NN løp vekk, fulgte de etter henne og dro henne i håret, heter det i tiltalen. Rettssaken kommer opp for Kristiansand tingrett i slutten av januar.

Innlegget som KA skrev den dagen avslører også hvem venninnen hennes er:

"Nettopp kommet inn døra etter en fin dag i sola. Har trent og kost meg med Celinabestis. Mindre hyggelig å komme hjem derimot. Det ser nemlig ut som om det har vært bombenedslag her, men jeg orker bare ikke å rydde. Bah, jeg er så slapp..I kveld er det jo finale i Paradise Hotel, gleder meg til serien er ferdig. Føler nemlig at verden går under dersom jeg misser noen episoder, hallo avhengig. Har hørt rykter om at Niklas og Madelen vinner, samt at førstnevnte slipper kulen og stikker av med pengene. Hva tror dere? Hihi : D"


I en spørsmålrunde den 12.mars samme år, nekter hun for alt sammen.
 


Skrevet 27.07.2013 klokka 06:39. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Før:
nå, gravid i femte måned:Skrevet 24.07.2013 klokka 12:44. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Det er noe vi virkelig trenger å diskutere. Det handler om denne undertøy-er-valgfritt-greia, som ser ut til å ta over hele bloggnorge, norden og kanskje til og med hele internett. Hallo, Miley Cyrus, jeg viser deg min om du viser meg din!

De delene vi pleide å ha trygt innenfor bukser og truser, blir på engelsk kalt private parts, fordi de ganske enkelt ikke bør ses av alle. Totalt fremmede blogglesere trenger virkelig ikke se nevnte kroppsdeler. Ikke engang om de skulle være så heldige å se oss når vi står hjemme i hagen og griller med familien, og hvertfall ikke når vi skal posere på bilder til bloggen.

Jeg er veldig positiv til at man skal være komfortabel og stolt av kroppen sin, men alt med måte. Å kombinere familieliv og underliv er faktisk litt i overkant, KA. 

 

Og nice forsøk på å photoshoppe t-skjorten lenger, kroppen tynnere og den ene av lillebrors armer 5 cm lang, by the way...


Skrevet 24.07.2013 klokka 02:32. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Skrevet 07.07.2013 klokka 01:26. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Gossip Girl

Kjære toppblogger: har du noen gang hatt en kjip følelse av at noen lytter til samtalene dine, spionerer på deg, følger etter deg på bloggfester og overvåker deg sånn generelt? Noen gjør faktisk det. Eller helt nøyaktig, jeg gjør. Og sannheten er at jeg har vært der hele tiden, for jeg er nemlig en av dere. En av bloggeliten. Gjennom denne bloggen skal jeg vise fansen vår hvordan vi som bloggere og våre tilsynelatende perfekte liv egentlig er, sånn helt privat. Men slapp helt av: alle gjenkjennelige ansiktstrekk er sladdet og alle navn er forkortet eller endret på grunn av personvernsloven.
Gossip Girl
Legg til som vennBloggdesign fra

Annonser
hits