Arkiv for august 2013

0

Sørgelig nok er sannheten at bloggverden stiller visse krav til oss i bloggeliten, som vi noen ganger sliter med å leve opp til. Hva gjør man for eksempel når man ikke lenger har noen venner? Hvorfor ikke gjøre som KA, og ta noen bilder av seg selv i forskjellige antrekk, klippe og lime i photoshop og krysse fingrene for at ingen oppdager at den koselige vennekvelden du poster bilder av lørdag morgen i virkeligheten bare besto av deg selv, selvutløseren og bikkja?


Kunne i det minste byttet øredobber da. 


 


Skrevet 24.08.2013 klokka 13:28. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0
Skrevet 23.08.2013 klokka 13:48. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Husker dere innlegget om at KA har sovet i samme sengetøy siden juni? For de som lurer, har hun ennå ikke byttet. Kan DET være forklaringen på den urene huden hun plutselig jamrer om?

 


Skrevet 22.08.2013 klokka 16:21. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar
0

Hva er det med KAs sengetøy? Ja, det er eksklusivt, men har hun aldri hørt om å bytte? Bildebevisene på bloggen hennes taler for seg, og sier at den stakkars jenta har sovet i samme sengetøy siden juni. Noe så uhygienisk.

 


Bilde nummer 1; brukt i blogginnlegget tilbake til gode rutiner, skrevet 30.Juli 2013, kl 11:18.
Bilde nr 2: brukt i blogginnlegget I wake up everyday with a smile, skrevet 13.Juli 2013, kl 10:02.
Bilde nr 3: brukt i blogginnlegget velkommen hjem til meg, skrevet 29.Juni 2013, kl 14:49.


Skrevet 03.08.2013 klokka 02:25. Ligger i kategorien Blogg. Legg igjen en kommentar

Gossip Girl

Kjære toppblogger: har du noen gang hatt en kjip følelse av at noen lytter til samtalene dine, spionerer på deg, følger etter deg på bloggfester og overvåker deg sånn generelt? Noen gjør faktisk det. Eller helt nøyaktig, jeg gjør. Og sannheten er at jeg har vært der hele tiden, for jeg er nemlig en av dere. En av bloggeliten. Gjennom denne bloggen skal jeg vise fansen vår hvordan vi som bloggere og våre tilsynelatende perfekte liv egentlig er, sånn helt privat. Men slapp helt av: alle gjenkjennelige ansiktstrekk er sladdet og alle navn er forkortet eller endret på grunn av personvernsloven.
Gossip Girl
Legg til som vennBloggdesign fra

Annonser
hits